Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Passport OS 10.3.3 - No audio on recorded videos
#1
So, I had to wait for over a year to get the 10.3.3 update because I was in a country where I couldn't get update even on unlocked, carrier unaffiliated device. Finally was able to get the update a few days after this past Christmas as I was back in my home country.
Sadly since updating my passport to 10.3.3, all recorded videos has no audio. BBVE test shows everything working fine and voice notes are as clear as usual, but no audio (except static) in recorded videos. I've tried everything short of a factory reset to no avail. I really don't want to wipe my device but I fear I might have to and fear even more that doing so won't fix the problem.
Has anyone else experience this issue?
My Z30 with the same update seem to not have this issue so far.

PassportSQW100-1/10.3.3.2205
Reply
#2
So, I had to wait for over a year to get the 10.3.3 update because I was in a country where I couldn't get update even on unlocked, carrier unaffiliated device. Finally was able to get the update a few days after this past Christmas as I was back in my home country.
Sadly since updating my passport to 10.3.3, all recorded videos has no audio. BBVE test shows everything working fine and voice notes are as clear as usual, but no audio (except static) in recorded videos. I've tried everything short of a factory reset to no avail. I really don't want to wipe my device but I fear I might have to and fear even more that doing so won't fix the problem.
Has anyone else experience this issue?
My Z30 with the same update seem to not have this issue so far.

PassportSQW100-1/10.3.3.2205
Reply
#3
2205 is an old version, links here: https://utbblogs.com/forum/showthread.php?tid=4121
for 10.3.3.3057. Can also use Sachesi or Darcy's DBTools to upgrade.
Haven't seen your problem before, so no help there.
Amazing BlackBerry Motion BBD-100-2. #WeAreBlackBerry Happy
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)